Ophangsystemen van topkwaliteit

Voor het ophangen van schilderijen zijn er verschillende mogelijkheden. Wij stellen u graag onze professionele ophangsystemen in Oostduinkerke voor. Deze moderne systemen passen in ieder interieur, bieden de hoge kwaliteit van galerijen en musea en geven een stukje meerwaarde aan uw wanddecoratie. Betrouwbaarheid en functionaliteit komen op de eerste plaats.

Click Rail

De Click Rail is een aluminiumprofiel dat met bevestigingsclips aan de muur wordt aangebracht. Eindkappen en hoekverbinders zorgen voor een mooie afwerking.

Derail

Dit systeem bestaat in drie uitvoeringen: wit primer/mat (met speciale laklaag die direct overschilderbaar is), wit glanzend en aluminium geborsteld.

Perlonkoord/Staaldraad Met Cobra

Aan de onderzijde van dit profiel kunnen dankzij de Cobra-nippet de ophangdraden eenvoudig op elke plaats worden ingeklikt. De draden zijn leverbaar in een kunststof (transparant) én in een staaldraaduitvoering en hebben een lengte van 150 of 200 cm. De maximale belasting is 20 kilogram per koord.

Ophanghaak

De minihaak wordt simpelweg met de stelschroef (handvast) vastgezet. Het maximaal gewicht is in dat geval vier kilo. Daarnaast is er nog de palhaak, die zichzelf vastklemt door het gewicht van het kader. Het maximaal gewicht bedraagt in dat geval 15 kilo.

Stel ons uw vragen

Zijn er nog onduidelijkheden over onze ophangsystemen? Neem dan zeker even contact op met Capitale Decor in Oostduinkerke. Wij helpen u dan meteen verder.