Ontdek onze miniatuurboten en modelschepen

Over de inlijsting van uw schilderijen en over onze ophangsystemen leest u meer op onze andere pagina’s. Maar wist u dat wij nog heel wat meer te bieden hebben bij Capitale Decor? Zo denken wij bijvoorbeeld aan onze miniatuurboten en modelschepen in Oostduinkerke. Dat kunnen wij gerust als een specialisatie bestempelen.

Verzilverde fotokaders

Verder kunt u bij ons terecht voor allerlei andere decoraties. Wij bieden u bijvoorbeeld een ruim assortiment in verzilverde fotokaders. Wij zijn graag onze creatieve klanten van dienst met het leveren van schilderdoeken. Deze zijn verkrijgbaar in linnen en katoen en zowel in standaardformaat als op maat gemaakt.
Maar zoals al eerder gezegd zijn wij gespecialiseerd in maritieme decoraties zoals miniatuurzeilboten en modelschepen. Het kan een mooie manier zijn om uw woning op te vrolijken. Het geeft uw interieur nu eenmaal heel wat cachet. Zeker omdat wij altijd exclusieve creaties met oog voor de kleinste details aanbieden.

Contacteer ons vandaag nog

Heeft u nog bepaalde vragen over onze miniatuurboten en modelschepen? Aarzel niet om Capitale Decor in Oostduinkerke te contacteren. Wij helpen u met heel veel plezier verder.